Organisator John Dauphin op plein Vogelenzang in Halsteren waar voor het eerst de kermis plaatsvindt, mét korting op attracties!
Organisator John Dauphin op plein Vogelenzang in Halsteren waar voor het eerst de kermis plaatsvindt, mét korting op attracties! Foto: Bep Tielemans

Kermis op plein Vogelenzang

Algemeen

HALSTEREN - Na jarenlang uit het centrum van Halsteren weg te zijn geweest, komt de kermis nu naar het evenementenplein Vogelenzang. 

De afgelopen jaren stond de kermis op Landgoed De Beek en vorig jaar ‘na heel veel gedoe’ uiteindelijk op het grasveld tegenover het landgoed.

Organisator John Dauphin uit Bergen op Zoom is blij met de laatste ontwikkelingen: “Vorig jaar was het een hoop gedoe met een rechtszaak en ook nog eens een bak slecht weer. Nu staan we dus met onze kermis op een officieel evenementenplein van de Gemeente Bergen op Zoom. Wij hebben een mooie, volwassen dorpskermis weten te realiseren met zestien attracties.”
De kermis begint op woensdag 1 mei en staat tot en met zondag 5 mei.

Nostalgie

Voor veel Halsternaren is de kermis op het dorp echt nostalgie. John Dauphin: “Ik verwacht dat deze nieuwe locatie dan ook een succes zal worden. De kermis van 25 jaar geleden is natuurlijk niet te vergelijken met de hedendaagse, moderne attracties. Het is wel goed voor de sfeer dat de kinderen in het dorp van de kermis kunnen genieten. Ik krijg al positieve reacties op dit project.” 

Lekkernijen

Naast leuke attracties is er natuurlijk ook aan de inwendige mens gedacht. “De echte kermislekkernijen zijn we op deze kermis niet vergeten. Ik denk dat al onze moeite van de laatste jaren nu resultaat zal hebben. De kermis op het Vogelenzangplein belooft een blijvertje te worden”, aldus een enthousiaste kermisondernemer John Dauphin.

Kortingsbonnen

in De Halsterse Krant van 24 april is een pagina te vinden met aantrekkelijke kortingsbonnen voor diverse attracties en lekkernijen.  

Organisator John Dauphin op plein Vogelenzang in Halsteren waar voor het eerst de kermis plaatsvindt, mét korting op attracties!